Verbind uw product op de meest efficiënte en veilige manier. Of het nu gaat om de keuze van een communicatieprotocol of het juiste netwerk, wij maken uw IoT toepassing efficiënt, veilig en betrouwbaar.

De wereld is steeds meer verbonden met elkaar. Grote kans dat uw product straks ook op een manier verbonden is aan het internet en iets van informatie uitwisselt. Connectiviteit is bijna vanzelfsprekend en de mogelijkheden om slimme producten of diensten te creëren zijn ongekend. 

Keuzes maken in ontwikkeling

Wat is echt belangrijk voor de gebruikers, wat zijn de juiste data, wat is de impact op de bedrijfsvoering, past het in het verdienmodel, wat zijn de eisen in de branche, etc. Samen met onze klant beantwoorden wij deze vragen, we luisteren naar de wensen en we kijken naar de kansen in de markt. 

De technische haalbaarheid ligt volledig bij ons, met als uitgangspunt; niets is onmogelijk. Aan ons is de uitdaging om met de slimste oplossing te komen door kennis van de technologieën (die achter de IoT oplossing en in het product zitten) te combineren. Hoe verzamelen we de gewenste data en wat is het beste netwerk en communicatieprotocol? Betreft het een klimaatregeling, gaat het om meet- en regeltechniek, sensortechnologie, batterijmanagement, een motorsturing of iets anders. Dit is wat wij doen.

IoT kent ook risico’s. De lijn tussen industriële- en consumententoepassingen wordt steeds dunner. Werk en privé lopen steeds meer door elkaar. Kennis van beveiliging, encryptie en secure firmware zijn een must. De risico’s zien wij als uitdaging. Hier ligt onze kracht.

Ten slotte zijn er ook voldoende maatschappelijke uitdagingen en is er aandacht nodig voor duurzaamheid en milieu. Dit vinden wij belangrijk. Dingen moeten veranderen als we op aarde ons recht van bestaan niet willen verliezen. Inzet van hoogwaardige technologie kan ons hierbij helpen. Dus als we dan toch bezig zijn ….. 

Track record

Ons track record begint ruim 25 jaar geleden met de ontwikkeling en productie van een maritieme oplossing. Daarna volgden Machine2Machine oplossingen en nu werken we met onze klanten aan de meest futuristische toepassingen van morgen. In veel cases die weelders apart benoemen zit wel iets dat met IoT te maken heeft.

 • Dak-lekkage meting met LoRa communicatie
 • Zuurstof sensor met LoRa communicatie en lange levensduur 
 • Corona Distance checker BLE and UWB based 
 • NFC reader
 • Positie sensor met 10 mm resolutie DGS / RTK
 • QI draadloos opladen
 • Positie systeem tbv track en trace tbv voetballers en hockey teams.  resolutie  10 cm.
 • Internet lichtgewicht aan boord van vliegtuigen. Betaalbare oplossing dat voorziet in de basisbehoefte van communicatie voor reizigers. Er wordt gebruik gemaakt van satellieten die in relatief lage baan rond de aarde vliegen
 • Device locator: Een (M2M) interface o.b.v. een GPRS modem in combinatie met een GPS ontvanger. Toepassingen: van vorkheftrucks, aanhangwagens en zeilboten tot aan industriële koffiezetters
 • Groene bushalte display:  Via een GPRS modem worden data via een vast protocol door de server verspreidt naar de haltedisplays. Status en werking worden op afstand beheert en de informatie op de displays wordt door verschillende partijen aangeleverd. De units zijn voorzien van achtergrondverlichting, werken zeker een jaar en de accu's zijn eenvoudig te vervangen. Gebruikte draadloze technologieën zijn; LoRA, NB-Iot, Zigbee, Z-Wave, Zigfox, LTE-M, 2-3-4 of 5G

Op zoek naar een IoT partner met een proven track record. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

 • Pleimuiden 12E
 • 1046 AG Amsterdam
 • Nederland
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
@ MUCO TECHNOLOGIES BV