Alusta service en onderhoud

Pand Alusta

Muco Technologies voert service en onderhoud uit voor uw Alusta ventilatie systeem.

U kunt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct via 020-6131891 een afspraak met ons maken, waarna een service monteur bij u langs komt voor onderhoud of eventueel reparatie.

Helaas is Alusta Natuurlijke Ventilatietechniek BV te Etten- Leur al enige tijd geleden failliet verklaard. Muco Technologies BV voert echter al meer dan 20 jaar de technische service werkzaamheden voor Alusta en Bergschenhoek uit. De meeste gebruikers van het AF2K en AF3K systeem kennen Muco Technologies BV al vanaf dag één voor onderhoud en reparaties, en wij blijven deze service uiteraard continueren.

Muco Technologies BV is een naast haar service activiteiten ook een technisch ontwikkel bedrijf en zo hebben wij het VENT-O-SYSTEM, AUTOFLOW 2000 en AUTOFLOW 3000 ontwikkelt. We weten dus als geen ander hoe de systemen werken.

Om u te ontzorgen, kunt u bij Muco Technologies BV terecht voor vragen, advies, reparaties en het jaarlijks groot onderhoud aan Vent-O-System systemen.

Om een goede prijsindicatie te kunnen maken hebben wij uw exacte adresgegevens nodig:

BELANGRIJK! LEES ONDERSTAANDE

Problemen bij aankoop Vent-O-Systeem materialen
op tweedehands sites zoals Marktplaats

Wij worden dagelijks geconfronteerd met vragen over Vent-O-Systeem onderdelen die zijn aangekocht bij particulieren, servicebedrijven en tweedehands websites.

Wat zijn de risico’s als u deze materialen aankoopt:

• Er bestaan diverse hardware en software versies
• Verder is in de jaren het communicatie protocol aangepast
• En de Vent-O-Staat moet worden geprogrammeerd op uw woning omstandigheden en de aanwezige Vent-O-Systeem materialen
• U loopt een groot risico om deze materialen op deze wijze aan te kopen, zelfs als de materialen heel zijn, dan is de kans klein dat de juiste software aanwezig is, en dat de hardware compatible is met de reeds aanwezige hardware in uw woning.

Enkel een gespecialiseerd bedrijf zoals Muco Technologies BV kan u de juiste ondersteuning leveren en de juiste benodigde materialen toeleveren. Verder kunnen wij de diverse materialen van de juiste software voorzien.

Lees ook de informatie over
LogiCvent systeem en Fan-Controller ventilatie systeem

Contact

Pleimuiden 12E
1046 AG Amsterdam
T: 31 (0)20 6131891
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.