IR kraan

Voor de Firma Miscea is de aanstuur electronica ontwikkeld voor de complete product lijn IR kranen. (classic, kitchen en Light).
Het nieuwe concept is opgebouwd rondom de Cypress PSOC 5 family.

Deze lijn processors bestaat uit een ARM Cortex M3 processor tezamen met extra programmeerbare digitale en Analoge blokken.

Miscea-lightDoor gebruik te maken OTA versterkers en diverse digitale deel blokken, is een uiterst compacte en gevoelige Infra-rood detector oplossing ontwikkeld. Daar waar diverse analoge componenten benodigd zijn is nu een single chip oplossing mogelijk.

Het een ander resulteert in een kleine "Electronische Footprint" waardoor de "Art" product ontwerper weer nieuwe mogelijkheden heeft.

Het aantal detectie gebieden met een Single chip oplossing is volledig schaalbaar, tevens is er een ledsturing toegevoegd die geen invloed heeft op de infra-rood detectoren. De gerealiseerde sensor blijkt de gevoeligste te zijn die op dit moment in de markt te koop is.

Om de service tijd in het veld zo kort mogelijk te houden is er een highspeed "PSOC 5" boatloader ontwikkeld tezamen met de bijbehorende PC drivers.

Het product is inmiddels in volle productie.