Sinds Alusta Natuurlijke Ventilatietechniek uit Etten-Leur failliet is, heeft ons service team de volledige service en onderhoud van de diverse soorten ventilatiesystemen erbij genomen. In het verleden hebben wij in opdracht van deze klant ontwikkeld en weten van A tot Z hoe de systemen werken. Daarnaast beschikken wij over originele onderdelen en houden we voorraad aan door een speciaal ingerichte test- & productielijn. Zo kunnen gebouwen waar de systemen zijn geplaatst nog langere tijd functioneren zoals bedoeld.

Vent-O-System (VOS), AUTOFLOW 2000, AUTOFLOW 3000, GBS400, LogicVent, FAN controller

Ruim 15 jaar ondersteunt onze buitendienst de technische service werkzaamheden voor bovengenoemde systemen. Veel gebruikers van het AF2000 en AF3000 systeem kennen onze service engineers al vanaf dag één. Deze service blijven wij continueren, het faillissement van Alusta heeft daar geen verandering in gebracht.

Neem voor vragen, advies, reparaties of informatie over periodiek onderhoud van de systemen contact op met onze binnendienst. Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 16.30 uur op 020-6131891. U kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alternatief systeem Alusta Vent-O-System de Fan controller

De Fan Controller is een simpeler ventilatiesysteem en vervangt de Vent-O-Staat. De overige bestaande onderdelen blijven in gebruik. De roosters zijn met de afstandsbediening te bedienen en de ventilator wordt bediend met de bestaande schakelaars. De flowsensor en de eventuele Co2 sensoren worden verwijderd.

PDF met informatie over de Fan Controller

Problemen bij aankoop Vent-O-Systeem materialen op tweedehands sites

Wij worden dagelijks geconfronteerd met vragen over Vent-O-Systeem onderdelen die zijn aangekocht bij particulieren, servicebedrijven en tweedehands websites. Let op dat hier ook risico’s aan vastzitten:

• er bestaan diverse hardware en software versies
• door de jaren is het communicatie protocol aangepast
• de Vent-O-Staat moet worden geprogrammeerd op uw woonomstandigheden en de aanwezige Vent-O-Systeem materialen
• als gekochte materialen heel zijn, dan moet de juiste software aanwezig zijn en de hardware compatible met de reeds aanwezige hardware in uw woning.

PDF met algemene informatie over Alusta automatische ventilatie

Contact

  • Pleimuiden 12E
  • 1046 AG Amsterdam
  • Nederland
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
@ MUCO TECHNOLOGIES BV