Een bedrijf met geschiedenis

Per 1 Jan 2016 is Muco Technologies BV overgenomen door CDS Holding. Met de aansluiting van Muco Technologies bij CDS electronics, Head electronics en Azteco electronics is Muco Technologies onderdeel geworden van een grotere organisatie die sterk is op zowel het gebied van ontwikkeling, als productie van geavanceerde elektronica.

Samen beschikken we nu over een ontwikkelbedrijf wat een brede kennis heeft van Mechanica, Elektronica, en Informatica. Met deze technologie├źn kunnen we elke ontwikkeling opdracht op wat voor gebied dan ook aan. We beschikken tevens over de mogelijkheid om in huis klein schalige productiewerkzaamheden te verrichten t.b.v. Prototypes en specials.

De totale groep bestaat uit ongeveer 165 medewerkers waarvan ongeveer 30 ontwikkelaars.

mt logo oudMuco Technologies BV is opgericht in 2004 en onstaan door de fusie van G&M Electronics BV en Muco Industrie BV. Beide bedrijven werkten al jaren intensief samen, waarna zij deze fusie als de meest intensieve vorm van samenwerking beschouwden.

G&M Electronics BV is opgericht in 1994 door Marcel van Aalst en Gerard van Leeuwen. Beide partners werkten al geruime tijd samen bij andere bedrijven, maar konden zich daar niet op die manier ontplooien zoals zij dat voor ogen hadden. Uit deze situatie ontstond in 1994 de v.o.f. G&M Electronics, in 1998 omgezet in G&M Electronics B.V.

Muco is opgericht in 1932 waaruit uiteindelijk weer Muco Industrie BV is ontstaan, met als oprichter Peter Leipoldt. De strategie van Muco Industrie BV was gericht op enerzijds ontwikkelwerkzaamheden en het im- en exporteren van geavanceerde elektronica producten anderzijds.

ONZE PARTNERS

Head Logo
Azteco
Cds Logo