Professionals in ontwikkeling

Professionals in ontwikkeling

Om uw product (verder) te ontwikkelen zoekt u een betrouwbare en ervaren partner. Ontwikkelen van nieuwe elektronica producten en alle technische werkzaamheden die daarbij horen is wat wij het liefste doen. Onze kracht ligt in ontwikkelen vanaf het eerste concept tot en met de productie. Maar u kunt werk ook gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Elke opdrachtgever heeft hierbij zijn eigen sterke rol en kennis en dat omarmen wij. Zo ontstaan de beste eindresultaten. Maar succesvol zijn we als onze klant de marktpositie krijgt of behoud die ze wenst. 

Compleet pakket dienstverlening

Als ontwikkelbedrijf werken wij al tientallen jaren aan mooie en uitdagende projecten. Het leveren van elektronica gaat verder dan ontwikkeling en productie alleen. Organisatie, logistiek, snelheid, efficiëntie, kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit zijn sleutelwoorden voor succes en vereisen samenwerking.

Het team engineering professionals met ieder eigen specialismes en kennis van vele vakgebieden staat voor u klaar. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar begeleiding voor jouw project in mechatronica, elektronica of alleen een hardware of software oplossing. Het team kent de kwaliteitseisen en werkgebied van hun klant. 

Design van een nieuw product

Bij het ontwikkelen van een nieuw product of dienst zijn de wensen en kernwaarden vaak in grote lijnen bekend. Maar hoe zet je wensen om in een goed werkend en goed te produceren product? Eerlijkheid en respect over haalbaarheid en versterking van elkaars belangen spelen hierbij ook een rol.

Redesign

Uw product is al jaren op de markt, werkt prima en het ontwerp heeft zich bewezen. Maar toch is het tijd voor een redesign. Componentenschaarste, veranderingen in de markt, het moet sneller, beter, slimmer, zuiniger. Uw positie als innovatieve marktleider komt in gevaar en er moet iets gebeuren om de concurrentie voor te blijven. Wat nu? Is de kennis (nog) in huis om een re-design van A tot Z in huis door te voeren? Misschien is de afdeling software gegroeid maar loopt de kennis van hardware achter. Samen met u gaan wij deze uitdaging aan. 

Produceerbaarheid

Of u nu wel of niet de productie door ons laat verzorgen, produceerbaarheid en componentkeuze wordt tijdens ontwikkeling zeker meegenomen.

Test, analyse en keuringen

Welke testen zijn voor uw product de juiste? Test en analyse is geïntegreerd in het ontwikkelproces. Producten worden door ons geprogrammeerd en gekalibreerd. Keuringen begeleiden wij bij partijen als DARE en de KEMA. Ontwerpen gaat volgens specifieke richtlijnen. Voorbeelden zijn: TBR21, EMC, CE, hoogspanningstest. 

Mach Technology Group

Elektronica | Ontwikkeling | Productie
 • Development > 40 engineers
 • 8000 M2 Productie
  Verdeeld over 3 Locaties -Risicospreiding
 • Kleine tot grote productieaantallen
  van proto tot >100.000 stuks productie
 • ISO9001, ISO13485, UL
 • Product life cycle management
 • Track record since 1932, 1974 and 1977

Contact

 • Pleimuiden 12E
 • 1046 AG Amsterdam
 • Nederland
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
@ MUCO TECHNOLOGIES BV