Stappen werkwijze

Advies & Onderzoek

U kunt bij ons vrijblijvend langs komen om advies te vragen over uw vraagstuk of een eerste onderzoek te laten doen of uw vraag wel eens eerder is beantwoord.

Wij scannen regelmatig de markt af om voor onszelf ook onderzoek te doen naar technische nieuwigheidjes en andere oplossingen. Deze kunnen wij dan weer toepassen in uw ontwerpen.

De eerste stap zal Muco Technologies BV het gesprek omzetten in een eerste inschatting, gebaseerd op de aangeleverde gegevens. Hiermee geeft Muco Technologies BV de opdrachtgever inzicht in hoe verre het project past in het plaatje. In de eerste inschatting wordt een overzicht gegeven van de ontwikkelkosten, productiekosten per apparaat, extra kosten (CE keuring, onderdelen prototypes) die gemaakt kunnen worden voor zover van toepassing.

Prototype

Na het ontwerpen van een product en goedkeuring van de klant wordt in samenspraak de proef op de som gemaakt. Een prototype wordt in huis bij Muco Technologies BV in elkaar gezet.

Afhankelijk van de complexiteit en intensiteit van een ontwerp kan een gedeelte van de print bij een partnerbedrijf worden geassembleerd. Het prototype wordt geheel of gedeeltelijk getest door Muco Technologies BV om hierna te worden aangeboden aan de opdrachtgever.

Gezamenlijk wordt vastgesteld of het prototype voldoet aan de doelstellingen en kunnen eventuele aanpassingen worden doorgevoerd. Afspraken kunnen nu worden gemaakt hoe nu door te gaan. Soms is het wenselijk om één of meerdere prototypen aan te bieden bij de keuringsinstanties (CE, KEMA) alvorens een eerste nul-serie op te starten.

Icon Produceren

Produceren

Muco Technologies BV kan ook uw product produceren. Doordat wij al jaren lang goede ervaringen hebben met diverse productiebedrijven werken wij ook nauw samen met hen.

Dit bevordert de snelheid en kwaliteit waarmee we uw product kunnen produceren. Afhankelijk van de grootte van de productie wordt er samen met de klant het beste productiebedrijf gekozen. Ook kan dit uw eigen productiebedrijf zijn waarbij wij uw partner kunnen zijn om de productie te bewaken.

Service contracten

Voor een aantal klanten doen wij ook de service aan hun producten. Dit kan variëren van het installeren van uw product, dan wel onderhoud en/of service contracten voor de lange duur.

Wij hebben hiervoor een aantal technische medewerkers die uw klanten ter plaatse kunnen helpen en ondersteunen.

Zie ook onze werkwijze.