Stappen werkwijze

Innovatie- / Conceptfase

Waarschijnlijk schuift u aan bij het innovatie-team met als uitgangspunt: Alles is mogelijk.

Dit team bestaat uit hele ervaren collega's en juist ook mensen die nog maar net zijn afgestudeerd. Zo houden we elkaar scherp en blijven we vernieuwend in onze oplossingen. Zij scannen regelmatig de markt af en doen onderzoek naar technische nieuwigheden en andere oplossingen. Deze passen we dan weer toe in de producten van onze klanten. 

Bij start zijn we uiterst flexibel en kunt u alle ideeën en innovatieve wensen bespreken. Na de kennismaking ontvangt u een eerste inschatting. Hierin wordt een overzicht gegeven van de ontwikkelkosten, prototypes en productiekosten (per apparaat) en eventuele kosten voor keuring. Daarnaast een grove inschatting van de doorlooptijd en wanneer we eventueel kunnen starten. Ook de technische uitdagingen en haalbaarheid komen aan bod.

Als we er met elkaar voor gaan en na overeenstemming van de specificaties en voorwaarden gaan we aan de slag.

Realisatie

U maakt kennis met uw aanspreekpunt van het ontwikkelingsteam. Via een tijdframe van de te nemen stappen weet u wat u wanneer kan verwachten.

Na goedkeuring van het ontwerp, wordt een prototype in elkaar gezet. Deze wordt in huis geassembleerd of deels bij één van onze Mach Technnology Group partners. Uw team blijft van begin tot eind betrokken.

Als we met elkaar hebben vastgesteld dat een prototype voldoet, wordt deze getest en worden één of meerdere prototypen aangeboden bij een keuringsinstantie. Dit doen we geheel of gedeeltelijk met u, afhankelijk van wat het beste is. Communicatie omtrent bevindingen is hier ontzettend belangrijk. 

Het team is ervaren in ontwerpen volgens specifieke richtlijnen (bv TBR21, EMC, CE, hoogspanningstest) en is een goede partner om dit te begeleiden (bijvoorbeeld bij DARE en de KEMA).

Na oplevering van een productie- en testplan, documentatie en bestanden kan de veldtest of eerste productie starten.

Icon Produceren

Productie

Veelal lijkt de nul-serie op de prototypes maar assemblage vindt nu plaats in een productiebedrijf. Na een eerste productieserie kunnen er nog kleine wijzigingen nodig zijn voor de uiteindelijke productie.

Bij wie of waar de productie ook wordt neergelegd, het ontwikkelingsteam begeleidt ook deze stap. Zij zullen voor u bewaken of de apparaten voldoen aan de specificaties en of bij de productie geen problemen optreden.

Uiteraard produceren wij uw product het liefst zelf bij één van onze eigen productielocaties. De kennis van elkaars processen en machines geeft zoveel voordeel en bevordert de snelheid en kwaliteit voor alle samenwerkende partijen.

Dit totaalconcept werkt en daarom kunnen we investeren in nieuwe lijnen en locaties (in Nederland). Als productie toch buiten Nederland of Europa moet, dan kunnen wij u daar ook verder in helpen.

Service en Life Cycle Management

Juist in een tijd van component schaarste is het voor u belangrijk dat partijen waarmee u samenwerkt snel reageren. Actief handelen bij end-of-life meldingen en snel schakelen bij in-designen van alternatieve componenten. Zo krijgt en houdt u uw marktaandeel.

De nazorg staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt met problemen bij ons terecht, ook al is het ontwikkeltraject afgerond. Een eerste productie vraagt altijd nazorg en soms ook software-updates. Uw team kent uw product als geen ander en blijft hierin uw partner. 

En voordat de verkoop daalt, kunnen wij al bezig zijn met nieuwe innovaties voor uw productlijn.  

Voor een aantal klanten doen wij ook de service aan hun producten. Dit kan variëren van het installeren van uw product tot periodiek onderhoud en service. Hiervoor hebben wij een aantal service engineers in dienst die op locatie werken en een binnendienst voor planning door heel Nederland.

Contact