IoT - Internet of Things

Op zoek naar een IoT partner met een proven track record?

Of het nu gaat om de keuze van een communicatieprotocol, of de ontwikkeling en productie van hard- of software. Wij helpen u graag bij de realisatie van de volgende stap in de ontwikkeling van een product. Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van diverse elektronica bieden we de mogelijkheid om als partner tot een totaaloplossing te komen zonder opnieuw het wiel te hoeven uitvinden.

Onze engineering professionals hebben kennis van de nieuwste communicatietechnieken en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes.

IoT, Internet of Things, het internet der dingen.

Eigenlijk is het heel eenvoudig, ieder product dat verbonden is met het internet is een IoT product. Een veel voorkomend voorbeeld is een slimme deurbel of thermostaat, maar ook het op afstand monitoren, bedienen of bewaken van bijvoorbeeld een machine valt onder IoT.
In principe zijn er geen grenzen aan de mogelijkheden

Honderdduizenden producten gekoppeld aan het internet.

Muco Technologies is sinds het ontstaan van IoT bezig met het ontwikkelen en (laten) produceren van een breed scala aan slimme oplossingen. Een voorbeeld hiervan is bijna 25 jaar geleden met de ontwikkeling en productie van een maritieme oplossing. Sindsdien zijn er honderdduizenden door Muco ontwikkelde producten gekoppeld aan het internet. Geen enkele draadloze technologie is ons onbekend en wij beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van diverse batterij systemen.

Veel gebruikte draadloze technologieën zijn; LORA, NB-Iot, Zigbee, Z-Wave, Zigfox, LTE-M, 2-3-4 of 5G.

Muco Technologies is onderdeel van de MACH Technology Group. Met onze partners binnen deze groep; CDS en HEAD electronics sluiten de ontwikkelingen door Muco Technologies naadloos aan bij de productiefaciliteiten van CDS en HEAD electronics, hierdoor creëren we samen de best mogelijke “time to market”.