Orderverzamelsysteem

Voor de firma ABM is in 2009 een systeem gemaakt die gebruikt wordt voor het verzamelen van orders. In de volksmond staat dit bekend als orderpicking en omdat dit systeem een grafisch scherm heeft onze klant de term ‘pickgraphics’ eraan gegeven.

Het concept van Pick-To-Graphics (PTG) is een doorontwikkeling van bestaande principes Pick-To-Light (PTL) en Pick-To-Color (PTC). Het komt er op neer dat in detail alle informatie die de orderpicker nodig heeft, hapklaar wordt gepresenteerd. Het gaat daarbij niet alléén om informatie over de producten, verpakkingen en aantallen, maar ook om aanwijzingen omtrent bijvoorbeeld de plaats van de resterende picks.

Het ontwerp is gebaseerd op een MX-25 van Freescale (ARM-9) waarop een Linux platform draait. Wij hebben naast de hardware ook delen software ontworpen, gebasseerd op de BSP van Freescale. De klant ABM kan zo hiermee alle hardware aansturen en heeft mbv onze sofwtarebibliotheken zijn applicatie gemaakt. Van de eerste units is een fraaie video gemaakt die gebruikt is om het systeem op een beurs te presenteren.

Voor dit ontwerp hebben wij tevens het ontwerp van de kast mogen maken alsook de mallen (molds) voor de behuizingen.